Egy komoly aggály, aminek az enyhítésében sokat segített a Mannol olaj megvásárlása

Számomra rendkívül fontos a környezet- és természetvédelem kérdése. Minden erőmmel azon vagyok, hogy mindezt lehetőleg a legnagyobb hatásfokon tudjam kivitelezni és amennyiben ez lehetséges szeretnék mindenképpen úszni az árral és minden új lehetőséget megragadni, ami ebbe az irányba tud elvinni. Csakhogy egy dolog azért akad az ember életében ami létszükséglet egy bizonyos életmód mellett és sajnos mindaddig amíg a Tesla nem tud még jobban betörni a piacra nem fog tudni környezettudatos megoldást felkínálni, ez pedig az autó kérdése.

Sajnos vagy sem nekem a munkámhoz nagyon kell a kocsi, így aztán nem tehetem meg, hogy ne használjam még úgy sem, hogy tudom ezzel nagyban önmagamnak is ellent kell mondanom. Csakhogy ez sajnos nem kívánságműsor, vagy megmaradok ebben a kérdésben az „ellenség” oldalán vagy nincs munkahelyem ami azért messze nem lenne kellemes azt kell, hogy mondjam. A legtöbb amit megtehetek ez ügyben így nem más minthogy el kellett kezdenem legalább úgy karban tartani a kocsimat, hogy annak az állapota ne romoljon le, ezáltal pedig nem is fog megtörténni az a probléma, hogy elkezdene nagyon magas mennyiségű és mértékű káros anyag kibocsátással üzemelni. Mivel engem mondhatni ez esetben már ez is boldoggá tesz így az egyik legfontosabb tennivalóm az volt, hogy meg kellett keresnem a megfelelő termékeket ahhoz, hogy a kocsimat meg tudjam őrizni az imént felvázolt módon. Egy barátom ajánlotta a Mannol nevű céget mondván, hogy neki már nagyon bejött egyszer. Így aztán nem volt más vissza, rákerestem a Google segítségével, hogy Mannol olaj és megrendeltem egy csomagot, abban reménykedve, hogy nem csak vaklárma volt a dolog. Örömmel jelenthetem, hogy valóban nem az volt! A motorolaj csere óta tényleg nagyon gördülékenyen, simán megy minden, látom az autón a javulást, illetve, hogy egy kis megszemélyesítéssel éljek a megkönnyebbülést. Nem is gondolná az ember, hogy mennyire sokat tud segíteni egy ilyen jelentéktelennek tűnő részlet is ha tényleg odafigyel rá.

Nekem tehát egy igen nagyszerű tanulság volt ez, hogy alapvetően milyen kis dolgokon múlhat a gördülékeny működtetés. Ameddig nem lesz lehetőségem megvásárolni az első teljesen elektromos autómat addig azt hiszem, hogy kitartok amellett, hogy a lehetőségeimhez mérten a lehető leginkább óvjam a környezetemet.