Vajon hogy készül a protektor

Gondolkodtál már rajta hogy hogyan is készülnek a tárgyak? Akár egy egyszerű műanyag kanna, vagy mondjuk egy lufi…communication-161012_640

A tévé műsorok

Sok értelmeset nem vetítenek a tévében, a sok szerelmes sorozaton kívül. Nem is igazán szeretek tévét nézni, hétköznap pedig nem is nagyon van rá időm. Estére mire hazaérek, amit szeretnék megnézni esetleg az a híradó lehet, de mivel általában ilyenkor van fürdés, vagy vacsora, az esetek nagy többségében lemaradok róla. Inkább hétvégén van idő a tévézésre, de ilyenkor is csak kapcsolgatom.

Van egy műsor, amit nagyon szeretek, mert arról szól, hogy bemutatja a gyártósorokat, és hogy mi hogyan készül, miből… Persze a gyerekeknek nem éppen  a kedvenc műsora, és sokszor hallgatom a nyafogást, hogy ők ezt nem akarják nézni, de nem mindig engedek nekik. Már unom a sok rajzfilmet. Főleg ezek a mostani rajzfilmek igen csak idegesítőek tudnak lenni.

Hiába mondom nekik, hogy pedig igen csak érdekes, hiszen sok mindent meg tudnak nézni, hogy hogyan készül. Akár egy mp3 lejátszó, vagy mondjuk egy protektor, se sok már is van amit nem is tudunk, hogy milyen?.

A gyerekek érdeklődési köre sajnos a világgal együtt változik. Ritka számba megy az, ha egy gyereket nem az érdekel, hogy milyen amerikai ifjúsági sorozat megy éppen, ami mindennel tömi a fejüket, csak jóval nem, vagy mondjuk a számítógép, vagy a telefon.