A barátoktól hallottam a LORD Shopról

A természet a legjobb hely a feltöltődésre – nem véletlenül vallják már ezt hosszú-hosszú évek óta a bölcsek. Én is így látom, emiatt is választottam azt a lehetőséget, hogy amikor csak lehet, kimenjek a szabadba feltöltődni.
Egy helyi klub erre kiváló lehetőséget ad, a közelben lévő természetvédelmi helyekre szoktunk túrázni, amikor csak tehetjük.

Ezek a túrák nem csak rengeteg élményt adnak nekem, hanem sok-sok barátot is, és mind tudjuk, hogy barátok nélkül nehezebb lenne az élet. Az egyik itt megismert barátnőm ajánlotta nekem például a LORD Shopot is. Eleinte azt hittem, hogy egy sima webshopról van szó, amihez hasonlót még ezret is találok, ám hamar rájöttem, hogy másról van szó.

Már az is feltűnő volt, amikor láttam, hogy a Facebookon több, mint tízezren követik, annak ellenére, hogy egy higiéniai termékekkel foglalkozó cégről beszélünk.
A vélemények is nagyon jók voltak, egyetlen rossz szót sem találtam az interneten sem róluk, és a barátaim is csak dicsérték. Gondoltam, hogy az egybehangzó véleményektől meggyőzőbb nem kell, így hát én is eldöntöttem, hogy rendelek tőlük.

LORD Shop

A webshopjuk tetszett, mert a rengeteg termék átláthatóan volt elhelyezve, nem okozott káoszt a nagy választék sem.
A LORD Shopban rengeteg babáknak való terméket lehet kapni, emiatt is ismerte meg a barátnőm, ám, mivel nekem még nincs gyermekem, én úgy döntöttem, kihagyom a pelenkák kínálatát.
Szerencsére nem kerültem emiatt hátrányba, hiszen ezen kívül is számos dolog közül válogathatok: borotvák, háztartási szerek, mosószerek, női- és férfi higiéniai termékek, ragtapaszok, sebtapaszok, szájápolási eszközök.

Én leginkább a kozmetikumok, tusfürdők felé vettem az irányt, és lenyűgözött, mennyire kedvező áron kaphatom meg itt azokat a termékeket, amiket egyébként a szupermarketekben aranyáron kínálnak.
Ezek mellett a mosószerek is jók voltak: kedvelem, hogy itt mindig van raktáron abból a mosószerből és öblítőből, amit én használok, és így nem kell több boltot is bejárnom, hogyha nem találok belőle.

Ezen felül van még egy óriási előnye az online, LORD Shopos vásárlásnak: nem kell cipekedni! A LORD Shop kiváló kiszállítási rendszerrel rendelkezik vidékre és Budapestre egyaránt, így bárhol is éljen az ember, kedvező áron kérheti házhoz a vásárolt árucikkeket.
A kedvező ár Budapesten és sok nagyobb Pest megyei településen tényleg kiemelkedő a túrajáratoknak köszönhetően. A túrajárat a LORD Shop egyik “fejlesztése”, és annyit tesz, hogy a cég egy saját futárja elindul egy meghatározott útvonalon az előbb említett településeken, és így szállítja ki a csomagokat kedvező feltételekkel.

A LORD Shop csomagjaival mindig maximálisan elégedett voltam. Hiába olcsóbbak ezek a termékek, mint egyéb boltokban, mégsem rosszabb a minőségük, és mindig hibátlan állapotban érkeznek.

Leírhatatlanul megszerettem a LORD Shopot. Mióta itt vásárolok, azóta rengeteget spórolok, több pénzem marad a hó végén, és szeretem, hogy nem okoz gondot egyszerre nagyobb mennyiséget vásárolni valamiből. Mindig van otthon elég mosószerem, tusfürdőm, és a vásárlást sem kell különösképp megtervezni, ugyanis ha látom, hogy valami fogyóban van, akkor csak leülök a gép elé, és rendelek.

Rengeteget profitáltam már a baráti kapcsolataimból, és ezekből a LORD Shop csak az egyik. Már alig várom, hogy én is olyan baráti kapcsolatokat építhessek ki, ahol adhatok én is ehhez hasonló hasznos tanácsokat másoknak.