Kirándulás az erdőben beöltözve

Nagyon szeretünk kirándulni, mióta megvannak a gyerekünk azóta már nem csak kettesben járjuk a természetet, hanem a gyerekkel együtt. Persze most még vele kisebb sétákat és túrákat teszünk, de ahogy nő majd mindinkább növeljük a távokat, hogy egyszer majd a felnőttek távját is teljesíteni tudja.  Nem csak a természet szeretete, de annak védelmét is nagyon fontosnak érezzük. Kezdve azzal, hogy amit beviszünk magunkkal zacskót, alufóliát – amibe szendvicseket csomagolok-, ezeket mind – mind ki is hozzuk az erdőből magunkkal. A tudatos kirándulást preferáljuk megtisztelve a természetet ezzel is.  Otthon pedig a szelektív hulladékgyűjtést alkalmazzuk, van külön dobozunk a papír, műanyag, fém és szerves hulladékoknak.

Kisebb túrákra és erdei sétákra legjobban a tavaszi és őszi napokat kedveljük. Az ébredő és az őszi természet színei magukkal ragadnak teljesen bennünket. Az erdő illata leírhatatlan ezekben az évszakokban. Nincs se túl hideg, se túl meleg.

Ezt az őszi időszakot használta ki és kezdte megszervezi a túra szövetség, egy olyan tematikus, pár órás séta etapot, mellyel a természet megóvására, védelmére hívja fel a figyelmet.

Ami még inkább izgalmassá teszi a programot az az, hogy ez egy beöltözős séta lesz.  A gyerekek és ha a felnőttek is szeretnék ők is, erdei állatoknak öltözhetnek be, a végén díjazzák is a legjobb jelmezt viselőt. Jelmez maga lehet egy arcfestés, de akár egy teljes szett is.

Nagyon szeretnénk részt venni ezen a sétán és a gyerek is szívesen beöltözne.  Teljes tanácstalanság lett rajtam úrrá, honnan is fogok én jelmezt szerezni. Gyorsan az internetet kezdtem el bújni és rátaláltam egy oldalra, ahol rengeteg jelmez vásárolható.
Jelmez maga egy méhecske jelmez, erre esett választásom, Kislányom nagyon szereti a méhecskéket rengeteg plüss figurája, és matricái vannak méhecskések. Másfelől, ha méhecskék nem lennének nem történne meg egy virágon sem beporzás, úgyhogy nagyon fontos a jelenlétük.

Jelmezek sokasága közül alig lehetne választani, mert van kalóztól kezdve, királylányon és tündéreken keresztül, arab milliárdos jelmez is. Ha nem egy meghatározott témájú eseményre tartanánk, hanem egy szimpla farsangra, nagyon nagy választék közül tudnék válogatni.

Az interneten talált cégnél mind remek anyagú és jól megtervezett ruházatot találtam, amelyek legtöbbje Olaszországból származnak, ez számomra már a minőség garanciája.

Jelmezek sokaságában, ha kiválaszt egyet a megrendelő, akkor ott láthatja, hogy milyen méretekben elérhető, valamint azt is feltüntetik, hogy milyen korosztályú gyerekek részére ajánlják. Milyen tartozékok vannak hozzá, illetve azt is feltüntetik, hogy a képhez képest, mely az egész szettet ábrázolják, hogy hogyan is tud kinézni a jelmez felvéve, mik nem képezik a csomag tartalmát.
A méhecskés jelmeznél korrekten feltüntették, hogy maga a méhecske teste és szárnyai képezik a csomag részét, a képen illusztrációként feltüntetett kislányon a harisnya, cipő és kis fejpánt nem része a szállítmánynak.

Jelmez nagyon látványos élénk citromsárga és fekete csíkos ruhából – méhecske testből és átlátszó szárnyakból áll. Kiegészítőket majd én pluszban megveszem egy kis méhecske szarvat és egy fekete harisnyát. Remekül fog mutatni a kislányunk.

Meg is rendeltem a terméket, a kislányom korának és magasságának megfelelően. Az interneten való vásárlás előnyeit kihasználva, gyorsan kitöltöttem az űrlapot megadva adataimat. Nagyon tetszett, hogy a szállítási költséget és a várható szállítási időt feltüntette. Fizetési módként a futárnál való fizetést választottam, szeretem azt a fajta kontaktot, hogy én fizetek személyesen az áruért.

A termék meg is érkezett, minden részlete olyan, mint amit láttam az online felületen megrendeléskor. Színvilága is megfelel, olyan, amilyet kislányom elképzelt magának. Gyorsan fel is próbálta. Jelmez nagyon jól állt neki, pont a mérete se nem nagyobb, se nem kisebb.

Jelmezes séta napja is elérhetett a kis sárga fekete csíkos méhecskénk nagyon élvezte, hogy a többi gyerekkel együtt jelmezben lehetnek és így teljesíthetik a távot. Jó volt látni, hogy tetszik neki a jelmez is és így még inkább nagyobb kedvvel indult neki a séta megtételének velünk együtt.