Kirándulni mentünk – fogászat lett belőle

A párom és én budapesti lakosok vagyunk. Aki itt lakik, tudja jól, hogy mennyire jól eső érzés tud lenni, ha az embernek van lehetősége kiszakadni a város zajából, a szmogból és kicsit a természetben lehet. Az előző hosszúhétvégén mi is így tettünk a párommal. Beültünk az autóba, majd elmentünk kirándulni egy kis faluba. minden szép volt, jó volt, az időnk is szuper volt és nagyon is jól éreztük magunkat. Először beültünk egy erdő szélén lévő vendéglőbe enni valamit ebédre, majd nekileselkedtünk a túrázásnak. Már körülbelül 6-7 kilométert megtettünk, amikor muszáj volt leülnünk.

Ám itt jött csak a baj…

magán fogorvos budapestÁgi ráült egy nagy fára, ám az sajnos el volt korhadva, így beszakadt alatta azonnal, fenékkel belepottyant. Ez azt jelentette, hogy a térdével szájon ütötte magát, és kiesett azonnal az első két foga. Teljesen elszörnyedtünk, annyira durván nézett ki. Olyan gyorsan történt az egész, hogy igazából nem is nagyon tudtunk rá normálisan reagálni. Ági követelte, hogy csináljak róla egy képet, mert látni szeretné. Nem akartam engedni ezt, aztán megtettem, mert sokat nyüstölt és meg tudtam érteni azért. Lefotóztam, de miután megnézte, újra le kellett ülnie, bár ekkor már egy sziklára ült.

Összeszedtük a cuccunkat, visszasiettünk az autóhoz, és elindultunk haza. Az autóba szegényke végig a fogsorát nézte a tükörben, jobban mondva, azt, amit maradt belőle.

Hazaértünk és a neten egyből rákerestünk, beírtuk, hogy „magán fogorvos budapest”, majd találtunk is egy jónak tűnő weboldalt. Gyorsan írtunk is nekik, majd a következő munkanapon már kaptunk is választ és el is mentünk a magán fogorvoshoz Budapesten. Felmérték a „terepet”, majd mosolyogva annyit mondtak, rutin. Tudtuk amúgy már akkor, amikor beléptünk az ajtón, hogy profi céghez jöttünk. Direkt magán fogorvost akartunk keresni, és direkt Budapesten. A lehető legjobb kezekben volt Ági. Nem igazán féltettük.

Majd meg is csinálták a fogát és pontosan olyan volt, mint előtte, talán még szebb is. Az árak a mi pénztárcánkhoz mérten teljesen rendben voltak, nem mondanám, hogy megrázott minket, sokkal inkább a lelki része rázott meg mind a kettőnket.

Azóta is aki magán fogorvost keres Budapesten, mindig őket ajánljuk, mert teljesen elégedettek voltunk velük, bár remélem, nem kell majd sűrűn járni hozzájuk! 🙂