A környezetvédelem mellett a saját lakásomat is védem

Természetes, hogy a környezetünk védelme mellett az ingatlanainkat, ingóságainkat is védeni akarjuk és ez így van rendjén.

Sokszor éppen az általam úgy szeretett természet dönt úgy, hogy letarol, elpusztít házakat. Ez az élet rendje, de ez nem azt jelenti, hogy el kell fogadnunk az estleges pusztításokat.

A lakásunkat ugyan nem tudjuk megvédeni az ilyen előre meg nem jósolható eseményektől, de gondoskodhatunk arról, hogy az ilyen kellemetlen meglepetések után talpra tudjunk állni. Ebben segít a pannonsafe lakásbiztosítás is. Nem tudnak ugyan előre szólni, hogy valami történni fog, de ha már megtörtént a baj, akkor segítenek abban, hogy újra talpra tudjunk állni anyagilag.

Az anyagi biztonság nagyon fontos, így különösen körültekintőnek kell lennünk, mikor lakásbiztosítást kötünk.

Sok van, ami kifejezetten sok természeti katasztrófa esetén fizet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a legtöbb baleset idegenkezűség, vagy gondatlanság miatt történik.

Olyan biztosítást érdemes kötnünk, ami valamennyire a reálisan bekövetkező eseményekre nyújt fedezetet. Ilyen a lopás, a tűzesetek, a villámcsapás. Szerintem ezek a leggyakoribb esetek, amikor a biztosítónak fizetnie kell. Van, ami a beázást, elektronikai meghibásodásokat is beleveszi a szerződésbe.

Érdemes tehát a számunkra legmegfelelőbb szerződést megkötni, és ha van valami, amit benne szeretnénk látni a biztosított események sorában, akkor addig keressünk, amíg nem találunk olyat, amiben minden benne van. Inkább legyen több a biztosításban, mint kevesebb.

Életeket tehet -és sajnos már tett is – tönkre egy-egy baleset és egy rosszul megválasztott biztosító, vagy biztosítás.

Én ezért kötöm már lassan 15 éve a nagy múltú pannonsafe lakásbiztosítását. Rengeteg elégedett ügyfelük van, és ennyi ügyfél csak nem hazudik.

Nem csak lakásbiztosítás van náluk. Pénzügyi tanácsadást is nyújtanak, illetve másféle biztosítások is köthetők náluk.

A pannonsafe lakásbiztosítás szerintem a legjobb. Mindig sikerült eddig olyan feltételekkel megkötnöm, hogy az számomra a legjobb legyen. Mindent belevettünk a biztosításba, amire úgy gondoltam, hogy szükségem lehet, és sosem fizetem túl sokat érte. Az anyagi biztonságom így adott volt.

Szeretem, hogy mennyire ügyfélközpontú a hozzáállásuk, hogy egyszerű náluk az ügyintézés és mondhatni, zöld cég.

Van instagram oldaluk is, ahol láttam, hogy a 20 éves évfordulójukon fákat ültettek a vezetők. Azok a cégek, akik nem rombolják, hanem építik a környezetüket, igazi kincset jelentenek, meg kell becsülni őket. Eddig is náluk kötöttem biztosítást, de az ilyen környezetvédő akcióikkal egészen a szívembe lopták őket. A fenntartható fejlődés a kulcs a túléléshez. Ha egy cég nem csak mondja, hogy védi a környezetet, hanem tesz is érte, azt mindig meg kell becsülnünk.

Kényelmesen, gyorsan lehet ügyeket intézni, a kalkulátor segítségével pedig mindig képben lehetünk a szolgáltatásaik között.

Számos versenyt és díjat nyertek az itteni biztosító ügynökök, országszerte kicsik és nagyok által elismert cég, akik kezében biztonságban van a lakásom, az autóm és az életem is. A cég zöld mivoltát erősíti az is, hogy a pannonsafe lakásbiztosítás a napkollektorok sérüléseire is kiterjed, hiszen azok is a ház részét képezik, és fontos nekik a megújuló energia további terjedése az országban is. Jobb biztosítót azt hiszem, nem is találhattam volna.

pannonsafe lakásbiztosítás
pannonsafe lakásbiztosítás