Bőr vagy műbőr?

Bőr vagy műbőr? – tesszük fel a kérdést rendszerint. Mivel nem vagyok hozzáértő, a kérdést nem tudom eldönteni, de tény, hogy mind a kettő mellett szólnak érvek, már ha csak a környezetvédelmet említjük is. A műbőr gyakorlatilag műanyag, még ha nem is nagy mennyiségben tartalmazza egy cipő, ami bizony nem túl könnyen bomlik le. A bőr természetes anyag, viszont egy állat szüksége ahhoz, hogy cipőt hordhassunk, így a vegetáriánusok és a vegánok érthető, hogy nem rajonganak érte. Igazságot tenni nem fogok, az azonban biztos, hogy jó, ha egy bolt vagy webáruház mindkét anyagból készült termékekkel rendelkezik.

Ha ilyet keresünk, érdemes lehet meglátogatni a cipőmarket.hu-t, ahol vannak cipők, övek, női és férfi bőr pénztárcák, csizmák, szandálok, meg persze táskák is. Akár férfi műbőr akár férfi bőr pénztárcákat, cipőket táskákat keresünk, érdemes körülnézni. Fellátogatva az oldalra rögtön a termékek látványa tárul elénk, persze az árukkal kiegészülve. A rózsaszín, türkizkék, fehér színekből álló, modern és egyszerű weboldalon könnyű eligazodni, hiszen a menüpontok jól el vannak találva, mindent megtalálhatunk. Kattinthatunk a fiókom, a női, a férfi, a gyerek, a táska vagy a márkák, esetleg a kategóriák gombra is. Ha nem találunk nekünk tetsző kategóriát, de pontosan tudjuk, hogy mit keresünk, akkor használhatjuk az oldal keresőjét is, melybe mi írhatjuk be a nekünk tetsző kulcsszavakat.

Az oldalon kedvezményekkel is várnak minket, 8 és 60 százalék közötti akciókkal találkozhatunk attól függően, hogy milyen márkájú kiegészítőt akarunk vásárolni. A cipőmarketnek van hírlevele is, melyből elsőként értesülhetünk a legújabb modellekről, a hírlevél segítségével leghamarabb juthatnak el hozzánk a nagy kedvezmények, sőt – és talán ez a leglényegesebb – egyéni kedvezményeket is kaphatunk. A kiszállítás minden termék esetén egységesen 1000 forint, de ezt megspórolhatjuk, ha személyesen vesszük át a megrendelt kiegészítőket. Erre van lehetőségünk Vácon, Esztergomban, Szombathelyen és Győrben is. Az átvételi lehetőségekről bővebben a Kosár oldalán a szállítási módok faliratnál lehet olvasni.

A cég ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között érhető el e-mailen és telefonon keresztül. A cipomarket.hu munkatársai előbbit javasolják, ugyanis a telefont nem minden esetben tudják felvenni. Ennek az az oka, hogy ők végzik a webáruház számlázását, a termékek csomagolását, és ők bonyolítják termékforgalmat is.

Rendelni egy regisztráció után lehet, amennyiben pedig ez valamilyen oknál fogva nem sikerül, akkor e-mailben is van rá lehetőség. Ebben az esetben az e-mailben fel kell tüntetni a megrendelő nevet, az ő email címét, telefonszámát, számlázási címét, a megrendelni kívánt termék nevét, ennek cikkszámát és méretét, valamint – feltételezem – a szállítás módját is.