Természetjárás biztonságosan

Számomra mindig fontos volt a természet szeretete és tisztelete, így amikor alkalmam adódott beléptem a Magyar Természetvédők Szövetségébe. Nem csak beszélünk róla, hogy hogyan védhetjük meg a környezetünket, de teszünk is érte. Emellett izgalmas programok várják azokat, akik akár tagokként, akár érdeklődőkként részt vesznek a csoportos összejöveteleken.

Mióta elég idős lett a gyerekem fontos, hogy őt is a természet szeretetére neveljem. Mivel a városban lakunk elengedhetetlen volt beszereznem egy autós gyerekülést, hogy elkísérhessen a csoportos kirándulásokra is. Nem sokáig kellett keresgélnem, míg megtaláltam a https://www.babaverda.hu/autosgyerekules oldalát.

Fontos szempontnak tartottam, hogy olyan gyerekülést szerezzek be, ami nem csak biztonságos, de megfelelő kényelmet is biztosít az utazáshoz. Végül egy 4Baby Star-Fix autósülés mellett döntöttem. Ezt 9-36kg-ig bármilyen korú gyerek használhatja és kifejezetten olyanoknak ajánlják, akik gyakran mennek hosszabb utakra. Az ülés olyan, Isofix rögzítési módszerrel rendelkezik, mely könnyen kezelhető és kivételesen biztonságos és közvetlenül az autó karosszériájához rögzíti a gyerekülést. Ezzel pedig minimálisra csökken a bekötésből adódó kockázat. A hagyományos gyereküléseknél általában a helytelen bekötésre vagy övvezetésre vezethető vissza a legtöbb balesetből származó gyerekülésben szenvedett sérülés. Az isofix rögzítés másik fontos tulajdonsága, hogy a gyerek még véletlenül se tudja kinyitni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek fontos a biztonságos utazás.https://www.babaverda.hu/autosgyerekules