Fájdalomcsillapító a természet lágy ölén

Sokat szoktam egyedül sétálni, leginkább a természet közelsége az, ami megnyugtat. A falu, ahol lakom, egy nagy erdő mellett van. Mivel szinte minden nap sokáig dolgozom, sokszor hétvégén is, de hétvégén napközben tuti, hogy van valami tennivaló, így csak esténként van időm sétálni és kiszellőztetni a fejem. Ilyenkor legalább szürkület van, de inkább már sötétség, ezért csak az erdő szélére szoktam kijárni. Van ott egy szikla, amin ülni szoktam. Nagyjából 10-15 perc sétára van, aminek különösen örülök, mert így egy kis testmozgással is megspékelem az ücsörgésemet.

fájdalomcsillapítóPár hete gondoltam rá, hogy ismét kiülök a kis sziklámra, de hazafele a vonaton, iszonyú fejfájás jött rám. Azt hittem, hogy elájulok, annyira fájt már a fejem. Mire hazaértem, kicsit jobb lett ugyan, de nem múlt el teljesen. Neten rákerestem, hogy létezik-e esetleg valamilyen online gyógyszertár, mert nagyjából 25 perc sétára van a legközelebbi gyógyszertár és 2 napig vihart és esőt mondott az időjárás-jelentés. Így akadtam rá a prevenciopatika.hu nevű weboldalra. Az igazat megvallva, gőzöm sem volt, hogy tényleg létezik webpatika, csak úgy találomra írtam be…

Elkezdtem buzgón fájdalomcsillapítót keresni. Mivel a bal oldalt ott vannak a főbb kategóriák, így hamar megtaláltam, amit kerestem. Sőt! Láttam, hogy nem csak fájdalomcsillapító, de porcerősítő is van náluk, ami szintén jól fog jönni majd, mert amúgy is sokat sétálok és érzem, hogy szükségem lesz rá. Majd ezután láttam, hogy 10 ezer forintos vásárlás felett ingyenes ki is szállítják, ennek már végképp nagyon megörültem. Mindenkinek, akinek fájdalomcsillapítóra van szüksége, vagy bármi más gyógyszerre, nyugodt szívvel ajánlom a prevenciopatika.hu oldalát, mert 1-2 munkanapon belül meg is érkezik a kívánt rendelés!