A természetvédelem fontossága

A természet és a környezetvédelem szerintem mindenkinek fontos kéne hogy legyen, hiszen rajtunk múlik, hogy mennyire védjük meg őket. Ha pedig nem védjük a természetet és a környezetet, akkor előbb vagy utóbb tönkremegy, és már nem fogjuk tudni élvezni azt, amit nyújtani tudnak számunkra.

Számomra nagyon fontos a környezetvédelem, éppen ezért amikor a cégalapítás menete szóba került, akkor biztos voltam abban, hogy amennyire csak lehet környezettudatosan fogom csinálni azt is. Éppen ezért kerültek napelemek az irodára és minden szelektíven gyűjtünk. Az otthonomban is amit lehet azt újrahasznosítom és olyan termékeket vásárlok, ami nem termel egyből szemetet. Ezért nem használok csak vászon szatyrot és hasonlók.

cégalapítás menete

Amikor neki vágtam a cégalapításnak, akkor sok ember segített nekem ebben, de volt egy csapat, akiknek sokat köszönhetek: Székhelyszolgáltatás. Ők olyan lehetőséget kínáltak nekem, ami nagyban megkönnyítette az életemet és a cégem jelenlegi működésében is sokat segítenek.

Szeretem, ha haladnak a dolgok és egy-egy esemény miatt nem áll meg az élet. Éppen ezért a Székhelyszolgáltatás minden vállalkozás számára nagy segítség lehet. Főleg akkor, ha számodra az lenne az ideális, ha nem kellene iparűzési adót fizetned. Hiszen vannak olyan települések, ahol ez megvalósítható, mint pl. Újlengyel.

A Székhelyszolgáltatás már 11 éves tapasztalattal rendelkezik, így pontosan tudják, hogy hogyan nyújtsanak minőségi szolgáltatást. Folyamatosan figyelik az aktuális szabályokat, így mindig szakszerűen és a törvényi előírásokat betartva járnak el. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal is, így a törvényszerűség és a jogszerű eljárás garantált. A vállalkozás pénzügyileg is stabil, a Bisnode által minősítve vannak, így semmilyen kétség nem merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy esetleg pénzügyi probléma miatt a Te vállalkozásod valamilyen hátrányba kerül. Én amióta velük dolgozok, még nem volt semmilyen panaszom a munkájukra, mindent időre és pontosan úgy csinálnak, ahogy azt mi előzőleg még a közös munka elején megbeszéltünk. Ez azt mutatja számomra, hogy valóban megbízhatóak, és állják a szavukat. Ha te is szívesen dolgoznál együtt ilyen emberekkel, akkor a Székhelyszolgáltatásnak érdemes lehet utána nézni.

Milyen szolgáltatást nyújtanak ők pontosan?

Megkeresik a számodra legjobb székhelyet, majd miután ez meg van, helyetted elvégzik a székhelyen szükséges munkát. Minden küldeményedet átveszik, legyen az levél vagy csomag és eljuttatják számodra. A leveleket szkennelve e-mailben továbbítják számodra, a csomagokat pedig összegyűjtik és minden hónap elején kiküldik a korábban megadott és kért címre. Ha pedig ez nem lenne elég a székhelyre érkező hatóságokat törvényszerűen fogadják. Ha nem rendelkezel saját irodával, akkor a következő hír tetszeni fog: a Székhelyszolgáltatástól havonta egyszer igényelni lehet egy tárgyalót. Ez nagyon praktikus és meg is tudja könnyíteni a tárgyalások helyszínét. Én mindenképp igénybe venném, ha nem lenne irodám. Hiszen így nem kell külön költségen tárgyalót bérelni, a székhelyen mindez megtehető díjmentesen.

Ha már rendelkezel székhellyel, de valami miatt szívesen megváltoztatnád, akkor ezt szabadon megteheted, mindenféle magyarázat nélkül. A Székhelyszolgáltatás pedig nagyon szívesen segít olyan települést és székhelyet találni, ami megfelel számodra is. Arra viszont figyelj, hogy a székhely kiválasztása előtt a könyvelőddel mindenképp beszéljétek át, hogy érdemes-e neked a költségek alapján iparűzési adó mentes településen bejelenteni a céget. Hiszen nem mindenkinek ez a legjobb választás, ezért alaposan át kell ezt is gondolni.

Ha megnézed a Székhelyszolgáltatás weboldalát, akkor már biztos leszel te is abban, hogy minden részletre figyelni fognak és minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Hiszen a honlapjuk designja nagyon szép, a színek jól lettek megválasztva és nagyon könnyen használható. Mindent meg lehet találni egy helyen, így nem kell több oldalt megnyitni ahhoz, hogy megtaláld a kérdésedre a választ.

Ha a cégalapítás menete alatt kérdésbe ütköznél, akkor pedig még segítenek is, ha tudnak. Én nagyon meg vagyok elégedve velük és csak ajánlani tudom őket. Ha szívesen megnéznéd a szolgáltatásukat, akkor a weboldalon minden fontos és hasznos információt megtalálsz róluk.