Motorolaj csere a Méta Autószerviznél

Számomra vannak olyan dolgok az életben, amik annyira fontosak, hogy mindent megteszek azért, hogy az eredeti formájában őrizzem meg őket. Például beléptem a természetvédők egyesületébe, mert szívügyem a természetvédelem. A másik szenvedélyem az autóm, mindent megteszek, hogy minél tovább meg tudjam őrizni a mostani állapotában. Ezért a Méta Autószervizbe hordom már egy ideje, mert ott mindig mindent megtesznek, hogy a végeredmény tökéletes legyen. A munkájuk minőségébe nem lehet belekötni, és a gyorsaságukba sem.

A motorlaj csere is náluk flottul megy. Ha kíváncsiak vagyunk, a weboldalukon elég sok mindent el lehet olvasni ezzel kapcsolatban. Például azt, hogy a felelősségteljes autótulajdonos mindig észben tartja, hogy mikor időszerű egy motorolaj csere nála. Viszont akkor sem kell kétségbe esni, ha nem jegyezzük meg, ugyanis a mai autók már kijelzik sok esetben az olajcsere szükségességét. Ilyenkor kivillan egy kis olajkannát jelző ikon.

A magas minőségű munkájuk mellett azért is szeretek a Méta Autószervizhez járni, mert ha olyan rövid a szerelés ideje, hogy meg tudom várni ott, akkor egy tágas és tiszta váróteremben szoktam várakozni, ahol még wifi is van. Eléggé ügyfélközpontúnak gondolom őket, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy mindent egyeztetnek velünk a javítás során, és minden felmerülő költségről tájékoztatnak is. Így senkit sem érhet a végén kellemetlen meglepetés. Nekem nem is kell több érv, miért is érdemes őket választani, nem beszélve a motorolaj cseréről.